H&M va deschide un magazin in Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

H&M, Hennes&Mauritz AB va deschide un magazin în Iulius Mall Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, în a doua parte a lunii mai, renumitul retailer internaţional va aduce modă şi calitate la cel mai bun preţ în noul magazin, situat la parterul mall-ului, la intrarea principală.

„În toamna anului trecut, H&M a deschis alte două unităţi în reţeaua naţională de mall-uri Iulius, la Timişoara şi Cluj-Napoca. Parteneriatul încheiat de H&M cu Iulius Group include şi deschiderea, în data de 31 mai 2012, a unui magazin în Palas Mall, în cadrul ansamblului urbanistic Palas Iaşi.

H&M a intrat pe piaţa din România în martie 2011, iar la finalul anului deţinea 11 unităţi. Colecţiile H&M includ articole de zi cu zi, cât şi piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru bărbaţi, precum şi colecţii pentru copii şi adolescenţi, accesorii, lenjerie intimă şi articole sport. Piesele vestimentare şi accesoriile vestitului retailer suedez definesc propriul stil vestimentar, fiind elegante, mature, în tendinţe, cu un touch modern al liniei sau siluetei.

Iulius Mall Suceava, dezvoltat şi operat de compania Iulius Group, a fost inaugurat în toamna anului 2008, are o suprafaţă închiriabilă de 49.750 mp şi peste 150 de magazine.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România şi, pe lângă Iulius Mall Suceava, are în portofoliu Iulius Mall Timişoara (cel mai mare mall din afara Capitalei), Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Iaşi (primul mall inaugurat în afara Bucureştiului). Peste o lună, compania va inaugura la Iaşi ansamblul urbanistic Palas, acesta fiind primul complex multifuncţional de tip << lifestyle center >> din România”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de