Tineri traficanti din Straja surprinsi de politisti pe cand incarcau de zor tigari de contrabanda in doua masini


Intră acum și în grupul de

Doi tineri traficanţi de ţigări de contrabandă se bucură de atenţia organelor de ordine după ce au fost surprinşi de poliţişti pe când încărcau marfa dintr-o clădire aflată în construcţie, în două autoturisme.

În momentul în care au văzut oamenii legii, tinerii au abandonat pur şi simplu totul fugind în pădurea din apropierea imobilului. Ulterior s-a stabilit că maşinile erau folosite de un tânăr de 23 de ani identificat de poliţişti şi altul de 25 de ani din localitatea Straja, judeţul Suceava, pentru care s-au dispus măsuri de căutare fiind dispărut de la domiciliu.

Din câte se pare traficanţii au fost surprinşi chiar când se apucaseră de treabă, într-unul din cele două autoturisme fiind găsite 51 de pachete de țigări de provenienţă extracomunitară iar în celălalt autoturism au fost identificate 940 pachete.

Potrivit IPJ Suceava, într-o zonă împădurită din apropiere au fost găsite deasemenea, ascunse într-un şanţ, alte aproape 4.500 de pachete de țigarete de contrabandă. Ambele autoturisme au fost indisponibilizate la sediul Postului de Poliţie Straja iar întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 62.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de