Bataie cu cutitele intre prieteni de pahar, la miez de noapte

Poliţiştii Secţiei Rurale nr.7 Mălini au fost solicitatţi sâmbătă noapte să intervină de urgenţă pentru a aplana un conflict izbucnit la o gospodărie particulară între doi prieteni de pahar.

Potrivit IPJ Suceava, sesizarea a venit pe adresa organelor de ordine aproape de orele 22:00 scandalul fiind purtat de un tânăr de 23 de ani din comuna Rădăşeni şi altul de 32 de ani din localitatea Zvoriştea.

Cercetările au stabilit că totul a pornit pe când cei doi se aflau în vizită la o cunoştinţă comună de pe raza comunei unde consumau de zor băuturi alcoolice iar la un moment dat a izbucnit între ei un conflict verbal care s-a transformat repede în bătaie în toată regulă.

Cel mai tânăr dintre ei l-a lovit pe al doilea cu pumnii iar acesta a ripostat la rândul său folosindu-se de un cuţit cu care a lovit de mai multe ori.

Doar poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele transportând victima de 23 de ani la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu multiple plăgi tăiate la nivelul mandibulei, regiunea toracică dreapta şi umărul stâng refuzând însă să rămână internată.