Bataie cu cutitele intre prieteni de pahar, la miez de noapte


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Secţiei Rurale nr.7 Mălini au fost solicitatţi sâmbătă noapte să intervină de urgenţă pentru a aplana un conflict izbucnit la o gospodărie particulară între doi prieteni de pahar.

Potrivit IPJ Suceava, sesizarea a venit pe adresa organelor de ordine aproape de orele 22:00 scandalul fiind purtat de un tânăr de 23 de ani din comuna Rădăşeni şi altul de 32 de ani din localitatea Zvoriştea.

Cercetările au stabilit că totul a pornit pe când cei doi se aflau în vizită la o cunoştinţă comună de pe raza comunei unde consumau de zor băuturi alcoolice iar la un moment dat a izbucnit între ei un conflict verbal care s-a transformat repede în bătaie în toată regulă.

Cel mai tânăr dintre ei l-a lovit pe al doilea cu pumnii iar acesta a ripostat la rândul său folosindu-se de un cuţit cu care a lovit de mai multe ori.

Doar poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele transportând victima de 23 de ani la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu multiple plăgi tăiate la nivelul mandibulei, regiunea toracică dreapta şi umărul stâng refuzând însă să rămână internată.


Intră acum și în grupul de