Catel salvat din ghearele mortii de pompierii suceveni, de 1 Mai (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pe când majoritatea locuitorilor judeţului şi implicit a municipiului Suceava se pregăteau pentru petrecerile prilejuite de ziua de 1 Mai, pompierii au fost la muncă reuşind chiar salvarea unei vieţi nevinovate din ghearele morţii.

A fost vorba despre un câine ajuns, deocamdată din motive necunoscute, blocat la baza unuia dintre pilonii de susţinere a podului rutier care traversează apele râului Suceava în zona cartierului Iţcani.

Din datele pe care le deţinem, “chemarea în ajutor a pompierilor a fost făcută prin numărul de urgenţă 112 de către localnicii din zonă, în jurul orelor 09:00, alertaţi de scheunăturile câinelui”.

Nimeni nu ştia cum a ajuns câinele în acel loc dar toată lumea a presupus că a fost aruncat de către cineva care a vrut să scape de el deoarece, după botul plin de păr alb, părea să fie destul de bătrân.

“După scurte negocieri, patrupedul a fost convins să urce în barcă iar pompierii suceveni l-au adus la mal teafăr şi nevătămat după aproape 30 de minute” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de