Catalin Nechifor a intrat in cursa pentru presedintia CJ Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, şi-a înscris, marţi, la Biroul Electoral Judeţean Suceava candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, susţinut de USL.

Cu aceaşi ocazie a fost depusă şi lista de candidaţi ai USL Suceava pentru funcţiile de consilieri judeţeni, sala BEJ fiind neincapatoare pentru câţi susţinători a avut USL. La înscrierea candidaturii lui Nechifor a fost prezent co-preşedintele USL Suceava, Alexandru Stefan Băişanu, lider al organizaţiei judeţene a PNL şi candidatul USL la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ dar şi parlamentarii Gavril Mîrza, Ioan Stan si Eugen Uricec.

După depunerea candidaturii, preşedintele PSD Suceava a declarat, pe holul principal din Palatul Administrativ din Suceava, în dreptul biroului preşedintelui in functie al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că proiectul USL este un proiect puternic la Suceava şi că va presupune o schimbare profundă pentru binele locuitorilor judeţului.

„Noi nu vrem să schimbăm politicieni, ci vrem o schimbare profundă în parteneriat cu sucevenii, pentru binele sucevenilor”, a explicat Cătălin Nechifor.

El a subliniat că USL nu consideră pe nimeni inamic ci competitor în campania electorală şi că în perioada următoare reprezentanţii USL vor merge în tot judeţul pentru a prezenta proiectele pentru suceveni, proiectele Guvernului Victor Ponta şi ceea ce va face USL pentru oameni.

Cătălin Nechifor a ţinut să sublineze faptul că e conştient că urmează zile de campanie electorală foarte grele, cu nervi întinşi la maxim, dar că are convingerea că USL va obţine conducerea CJ Suceava şi majoritatea consilierilor judeţeni.

El a mai declarat că reprezentanţii PDL Suceava continuă să „vâneze” oameni din USL şi fac presiuni asupra lor să nu depună dosarele de candidaţi, dar că indiferent de presiunile făcute aceştia nu vor renunţ


Intră acum și în grupul de