Reglare de conturi intre doua persoane descoperita de politisti intamplator pe podul ce traverseaza raul Moldova in localitatea Cornu Luncii, judetul Suceava

Duminică dimineaţă în jurul orelor 10:30, un echipaj din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Mălini în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza localităţii Cornu Luncii, s-a sesizat din oficiu că pe podul peste râul Moldova, o autospecializată este blocată de un autoturism de teren, iar între ocupanţii celor două autovehicule părea să fie un conflict.

Imediat organele de ordine s-au apropiat pentru aplanarea scandalului astfel că la volanul autospecializatei a fost identificat un bărbat de 42 ani, din comuna Ipoteşti, iar lână autovehicul se afla un tânăr de 29 ani, din comuna Mălini.

“Din cercetări a rezultat că în aceeaşi zi bărbatul însoțit de către fiul său și o altă pertsoabă din comuna Ipoteşti, s-au deplasat cu un autoturism în comuna Cornu-Luncii, iar în intersecția DJ 209A cu DC Mielușoaia-Păiseni l-au deposedat pe tânăr de o autospecializată, afirmând că este proprietatea sa, dându-l jos de la volan şi luându-i totodată și telefonul mobil” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După ce agresorii au plecat tânărul deposedat de bunuri a oprit un localnic pe care îl cunoştea şi cu autoturismul de teren al acestuia au pornind în urmărirea autospecializatei, blocând-o pe pod, în locul în care au fost identificaţi de poliţişti.

“Tot din cercetări a reieșit faptul că cei doi se află în litigiu privind proprietatea autospecializatei, care a fost predată în custodie până la finalizarea cercetărilor tânărului astfel că cercetările sunt continuate faţă de bărbat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.