Reglare de conturi intre doua persoane descoperita de politisti intamplator pe podul ce traverseaza raul Moldova in localitatea Cornu Luncii, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Duminică dimineaţă în jurul orelor 10:30, un echipaj din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Mălini în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza localităţii Cornu Luncii, s-a sesizat din oficiu că pe podul peste râul Moldova, o autospecializată este blocată de un autoturism de teren, iar între ocupanţii celor două autovehicule părea să fie un conflict.

Imediat organele de ordine s-au apropiat pentru aplanarea scandalului astfel că la volanul autospecializatei a fost identificat un bărbat de 42 ani, din comuna Ipoteşti, iar lână autovehicul se afla un tânăr de 29 ani, din comuna Mălini.

“Din cercetări a rezultat că în aceeaşi zi bărbatul însoțit de către fiul său și o altă pertsoabă din comuna Ipoteşti, s-au deplasat cu un autoturism în comuna Cornu-Luncii, iar în intersecția DJ 209A cu DC Mielușoaia-Păiseni l-au deposedat pe tânăr de o autospecializată, afirmând că este proprietatea sa, dându-l jos de la volan şi luându-i totodată și telefonul mobil” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

După ce agresorii au plecat tânărul deposedat de bunuri a oprit un localnic pe care îl cunoştea şi cu autoturismul de teren al acestuia au pornind în urmărirea autospecializatei, blocând-o pe pod, în locul în care au fost identificaţi de poliţişti.

“Tot din cercetări a reieșit faptul că cei doi se află în litigiu privind proprietatea autospecializatei, care a fost predată în custodie până la finalizarea cercetărilor tânărului astfel că cercetările sunt continuate faţă de bărbat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de