Batrana din Cornu Luncii, golita de peste 30 de milioane de lei vechi de persoane necunoscute


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 78 de ani din localitatea Cornu Luncii, judeţul Suceava, a rămas fără toate economiile sale după ce locuinţa acesteia a fost vizitată de persoane necunoscute.

Incidentul a avut loc la finele lunii aprilie, pe parcursul zilei de duminică, pe când femeia era plecată la biserică. Când a revenit la domiciliu bătrâna a văzut că bunurile din şifoneriul aflat într-una dintre camere sunt răscolite dar conform declaraţiilor sale “nu a dat importanţă acestui lucru şi mai mult a aşezat toate lucrurile din nou în ordine” după cum am aflat de la Biroul de presă al IPJ Suceava.

Luni dimineaţă, victima a vrut să i-a câţiva bani din economii pentru a merge să-şi cumpere medicamente însă a observat că acestea au dispărut. Mai exact este vorba despre suma de peste 30 de milioane de lei vechi, bani ce se aflau puşi într-o cutie sub o masă din locuinţă.

Cercetările sunt continuate acum sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de