Iesean urmarit penal de politisti, gasit spanzurat intr-o padure din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un urmărit penal de către organele de ordine a fost descoperit spânzurat în pădurea ce aparţine Ocolului Silvic Tomnatic, pe parcursul zilei de duminică. Potrivit datelor pe care le deţinem, corpul fără viaţă al omului, în vârstă de 39 de ani, a fost văzut de un localnic, în zona Deia din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, la circa un km de strada Plaiul Deia.

Descoperirea macabră a avut loc pe parcursul serii de duminică dar poliţiştii au fost informaţi despre acest lucru deabia pe parcursul zilei de luni “deoarece în acel moment martorul nu avea asupra lui un telefon mobil şi se întuneca” după cum ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Iniţial, cadavrul nu a fost identificat, însă în urma comparaţiilor semnalmentelor cu cele ale persoanelor urmărite, s-a constatat că acestea coincid cu ale unui bărbat urmărit prin Dispoziția IGPR din ianuarie 2012, motiv pentru care s-a luat legătura telefonic cu familia acestuia.

“La sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc s-a prezentat o persoană de sex feminin din municipiul Iași, iar după ce i s-a prezentat cadavrul, l-a recunoscut ca fiind al soţului său, dispărut de la domiciliu cu două zile înainte de a fi dat în urmărire de poliţişti. Cadavrul nu prezenta semne de violenţă, urmând ca după efectuarea necropsiei să se dispună procedural” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de