Deputatul PDL George Coroama a trecut la PSD si va candida din partea USL la primaria din PUTNA (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor a anunţat la ieşirea de la Biroul Electoral Judetean Suceava, după ce şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean că deputatul George Coroamă a trecut la PSD.

Nechifor sustine ca deputatul democrat-liberal, George Coroamă, a trecut la PSD si va candida din partea USL la primaria din Putna.

“Voi fi chiar in seara asta alaturi de colegul nostru de la PSD, George Coroama, cand isi va depune candidatura din partea USL pentru functia de primar al comunei Putna”, a spus Cătălin Nechifor.

În data de 16 martie, Biroul Permanent Judeţean al PDL Suceava validase candidatura deputatului de Suceava Gheorghe Coroamă la funcţia de primar al comunei Putna.

În 2008, Gheorghe Coroamă, în vârstă de 34 de ani, a fost ales deputat din partea PNL, iar în septembrie 2009 a demisionat din partid, de atunci şi până în noiembrie 2009 activând în grupul parlamentar al PDL de la Cameră.

Din noiembrie 2009 şi până în februarie 2010, Coroamă a fost deputat independent. În februarie 2010, el s-a înscris din nou în grupul parlamentar al PDL.

Gheorghe Coroamă este membru al Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor.


Intră acum și în grupul de