Tanar de 22 de ani din Vatra Moldovitei, cautat de politisti pentru talharie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, este căutat acum de poliţişti după ce duminică noapte a fost autorul unei tâlhării pe raza localităţii de domiciliu.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.14 Vama au fost sesizaţi despre comiterea faptei în jurul orelor 21:00 de către Postul de Jandarmi Montani Vatra Moldoviţei, pe adresa cărora a juns plângerea prima dată.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că tânărul căutat s-a întâlnit pe marginea DJ 176, în faţa unui bar din comună cu o altă persoană de 23 de ani ce era însoţită de un minor de 15 ani, ambii din comuna Vama.

Fără a sta prea mult la discuţii tâlharul a tăbărât cu pumnii pe cei doi după care le-a furat mopedul cu care aceştia se deplasau şi a dispărut, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.800 de lei.

“Din primele verificări a rezultat că fapta se confirmă, suspectul de comiterea faptei fiind dispărut de la domiciliu, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie pentru prinderea acestuia şi recuperarea mopedului” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de