Doi falsi cumparatori de cupoane de calatorie, cercetati de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Doi falşi cumpărători de cupoane de călătorie originale se află acum în atenţia poliţiştilor suceveni, după o ultimă lovitură dată la finele lunii trecute, în oraşul Dolhasca. Aceştia sunt doi tineri în vârstă de 31 şi respectiv 33 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, suspecţii se fac vinovaţi de comiterea a două infracțiuni de înșelăciune, prin cupoane de călătorie false, comise asupra a doi localnici, pe parcursul zilei de luni.

Potrivit IPJ Suceava, cei doi s-au deplasat la părțile vătămate încercând să cumpere cupoane de călătorie originale, solicitând un anumit preț pentru acestea. După ce proprietarii cupoanelor le-au prezentat originalele, autorii le-au oferit diverse mărfuri spre vânzare şi profitând de neatenția părților vătămate, tinerii au înlocuit cupoanele cu unele falsificate, după care au renunțat la cumpărare, motivând că sunt prea scumpe.

După identificarea autorilor de la aceştia au fost ridicate şi alte cupoane false, precum şi cupoanele originale ale părţilor vătămate care au fost înapoiate posesorilor de drept, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune” şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.


Intră acum și în grupul de