Comerciantii din Piata Mica se intalnesc, joi, cu conducerea Primariei Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Agenţii comerciali care îşi desfăşoară activitatea în Piaţa Mică a municipiului reşedinţă de judeţ, situată în zona cartierului George Enescu, vor avea pe parcursul zilei de joi o întâlnire de grad „0” cu conducerea administraţiei publice locale.

Conform primarului Sucevei, Ion Lungu, reprezentanţii comercianţilor din zonă au fost, la începutul acestei săptămâni, în audienţă, solicitând o atenţie mai mare din partea municipalităţii faţă de Piaţa Mică.

„Pe parcursul zilei de luni, am avut o discuţie cu comercianţii care vor o atenţie mai mare asupra pieţei în care îşi derulează activitatea şi pe bună dreptate pentru că în ultima perioadă, atât piaţa din George Enescu cât şi cea din Burdujeni au cam fost neglijate punându-se un accent mai mare pe Bazar şi Piaţa Centrală, care fac parte din aceeaşi Direcţie a Primăriei. Joi dimineaţă, voi avea o întâlnire cu domniile lor la faţa locului, însoţit de specialişti din Primărie, pentru a găsi la faţa locului soluţiile viabile pentru îmbunătăţirea situaţiei”, a declarat edilul-şef sucevean, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Printre probleme ridicate de comercianţi se numără şi montarea unei bariere de acces care să permită intrarea doar a riveranilor şi a comercianţilor, precum şi o iluminare mai bună a aleilor de acces din zonă.


Intră acum și în grupul de