Cumparaturi tentante la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Fiţi fashion la C&A din Iulius Mall! – De „Ziua Modei”, vestitul retailer oferă 25% reducere la toate articolele! Numai sâmbătă, 5 mai 2012, între orele 10.00 şi 22.00, C&A are preţuri speciale pentru a celebra moda şi tendinţele, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

“*Kenvelo, Free your nature!* – Ţinutele casual au în Iulius Mall, la Kenvelo, costuri mai mult decât tentante. Tricourile au preţuri de la 19,99 lei, cămăşile de la 59,99 lei, iar jachetele şi jeans-ii de la 89,99 lei.

ProCostume la Bigotti! – Toate costumele bărbăteşti în modele clasice de la magazinul Bigotti din Iulius Mall au reduceri substanţiale! 20, 30, 40 şi chiar 50% din preţuri vor fi reduse până pe 20 iunie 2012!

Sabrini, cadouri de neuitat! – Descoperă emoţia de a oferi în dar strălucirea, rafinamentul calitatea şi eleganţa unei bijuterii Sabrini! Până pe 30 mai 2012, pe lângă brand-uri de renume de bijuterii, ceasuri sau instrumente de scris, te vom surprinde cu o reducere de 30% la bijuterii din argint cu perle. Alege Sabrini şi surprinde-ţi persoana iubită cu un cadou perfect! Sabrini este distribuitorul autorizat al multor mărcilor de renume: Longines, Pandora, Kissing Diamonds, Calvin Klein, Swatch, Guess, DeRuvo, Tissot, Diamanti Veri, DonnaOro, Fossil, Waterman sau Parker.

O vară SLIMFIT cu Plafar! – Slăbeşte sănătos şi natural după ce consulţi gratuit un nutriţionist în magazinul Plafar, din Iulius Mall, până pe 31 mai 2012! Plafar a iniţiat programul de educare în alimentaţie prin consultul specialiştilor şi consumul alimentelor naturale pe baza unei diete personalizate pentru a slăbi şi a se rezolva problemele de metabolism în mod sănătos », se arată în document.

Facturi la utilităţi plătite la Inmedio – De acum, toate facturile la utilităţi (gaze, apă, energie electrică, telefon, internet și alte utilități) se pot plăti simplu și rapid, într-un singur loc. Vino la Inmedio în Iulius Mall și scapi de griji cât ai zice… << factură >> , se arată în document.


Intră acum și în grupul de