Meciuri tari, dar cu Fair-Play, la editia din acest an a Cupei UNPR Suceava la fotbal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Promiţând deja să devină o tradiţie, Cupa UNPR Suceava la fotbal a fost o competiţie aprig disputată pe parcursul weekend-ului la Baza sportivă “Ramiro” din municipiul reşedinţă de judeţ.

Aflată sub coordonarea directă a Organizaţiei de Tineret din cadrul formaţiunii politice pentru progresul României Suceava, competiţia a reunit la start echipele “Dinadrom, Pitstop, Interconti, Revine, Omniasig, Selecţionata Bugetarilor, Netcom şi Echipa de Fotbal UNPR Suceava”.

Cea de-a doua ediţie a manifestării sportive, putând denumirea de Cupa Primăverii a fost câştigată de jucătorii de la Dinadrom dar nu fără a avea destule dureri de cap pe parcursul competiţiei toate echipele combatante arătând o mare poftă de joc şi dorinţă de victorie.

“Mișcare, voie bună, spirit competitiv care a reușit sa trezească orgolii sportive, au fost unele dintre ingredientele care au dus la o zi perfectă și la un spectacol fotbalistic.Nu a lipist nici dramatismul deorece invingătoarele din cele 2 finale s-au stabilit in urma executării loviturilor de departajare” ne-a declarat preşedintele OJT UNPR Suceava, florin Marciuc, cel care nu s-a sfiit să intre pe teren alături de colegii atât de echipă cât şi de partid.

Pe lângă cupele şi premiile oferite ocupanţilor podiumului au fost acordate și distincii individuale. Titlul de Cel mai bun jucător al competiției a fost adjudecat de Ovidiu Bosancu (Dinadrom). Cel mai bun portar al turneului a fost Dan Tipa (Dinadrom), golgheterul competiei a fost, cu 6 goluri marcate, jucătorul de la Interconti, Lucian Burlacu iar cel mai frumos gol al competiţiei a fost înscris de Eduard Julei, jucător al Selecționatei Bugetarilor care a intrat şi în posesia titlului de Fair Play pe echipă.

“UNPR Suceava a creat cadrul prilenic desfășurării acestei competiții demonstrând încă o dată că rămâne fidel promovării sportului sucevean indiferent sub ce formă se desfașoară acesta. Nu contează vârsta sau ocupaţia pe care o are orice iubitor al sportului, al promovării sănătăţii prin mişcare şi cu siguranţă cea de-a doua ediţie a Cupei UNPR Suceava la fotbal ne obligă la o continuare a tradiţiei şi de ce nu identificarea unor altor ramuri sportive unde să ne facem simţită prezenţa” a conchis cel mai tânăr candidat la un fotoliu de consilier judeţean din Suceava, Florin Marciuc.


Intră acum și în grupul de