UNPR Suceava s-a lansat cu toata forta pentru alegerile din luna iunie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 700 de delegaţi, membri şi simpatizanţi ai UNPR Suceava au fost prezenţi la finele săptămânii trecute, la lansarea oficială a candidaţilor progresiştilor suceveni pentru Consiliul Judeţean Suceava şi pentru preşedinţia CJ, în persoana liderului UNPR, Cătălina Vartic.

Într-o atmosferă extrem de animată şi de optimistă, candidaţi pentru funcţia de primar, pentru un loc in Consiliului Judeţean Suceava sau pentru consiliile locale s-au lansat oficial în lupta electorală pentru alegerile locale din acest an.

Mesajul UNPR Suceava se poate rezuma în formula „pentru noi importanţi sunt oamenii şi echipa!”, mesaj pe care cam toti vorbitorii l-au conturat într-o formă sau alta.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a UNPR, Vasile Andronache le-a cerut candidaţilor UNPR să fie pregătiţi pentru o luptă foarte dură şi mai ales pentru o serie de atacuri nu foarte ortodoxe din partea adversarilor politici.

„Va trebui să ne concentrăm pe ce putem noi face şi să demonstrăm că ne bazăm pe oameni. Să el arătăm celo din jur că pentru noi contează foarte mult omul şi echipa şi poate mai puţin partidul. Iar noi avem cei mai buni oameni! Se va veni în campanie cu foarte multe pomeni electorale. Noi nu vom veni cu aşa ceva. Noi venim cu oameni bine rpegătiţi. Sfatul meu este să luaţi de la toţi ce vi se oferă, fără nici o jenă, pentru că din banii noştri se dau dar la cabina de vot să votaţi corect!”, a explicat Vasile Andronache.

El i-a încurajat pe colegii săi care intră într-o luptă electorală pentru prima dată spunându-le la final că nu au motive să se teamă de adversarii politici deoarece aceştia „nu sunt nici balauri şi nic zmei. Au avut o şansă cândva pe care o avem noi acum”.

„Vrem să muncim şi să ni se respecte munca”, cere candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Sucevei, Adrian Macovei

Candidatul UNPR pentru funcţia de primar al Sucevei, Adrian Macovei a avut un discurs moderat dar a nuanţat dorinţa echipei sale de a face în aşa fel încât la Suceava să existe posibilitatea afrimării personale a tuturor locutiorilor. „Vrem să muncim dar să ni se respecte munca şi să scăpăm de bătaia de joc care s-a instalat până acum în administraţia locală. Vom lupta pentru a ne putea aduce copii şi prietenii acasă. Suceava nu este moşia nimănui. Împreună avem forţa să ne decidem viitorul”, a spus candidatul UNPR Suceava pentru fotoliul de edil şef al municipiului reşedinţă de judeţ.

„Oamenii au reţele de apă. Dar noi vrem ştim că aceşti oameni au după ce bea apă!”

Discursul liderului judeţean al UNPR, Cătălina Vartic, care candidează pentru funcţia de presedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a fost cel mai aşteptat şi bien primit de cei prezenţi.

„Avem destui neprieteni în celelalte formaţiuni politice. Sunt oameni care, prin diferite mijloace, au încercat să vă împiedice să candidaţi. Ăsta este, totuşi, un semn bun. Asta înseamnă că celorlalte partide le este teamă de noi. Ceilalţi competitori politici ştiu că în UNPR Suceava sînt oameni de calitate, care au probat de-a lungul timpului că vor şi pot să facă multe lucruri bune. Am auzit si lucruri mai putin placute la adresa noastră. De ce? Fiindcă am militat în permanenţă pentru stabilitate? Pentru că am solicitat cu insistenţă reîntregirea salariilor bugetarilor? Fiindcă ne-am zbătut ca marile averi să fie impozitate? Pentru că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru ca pensiile să nu fie diminuate? Pentru că fiecare dintre noi şi-a făcut treaba cît a putut de bine la locul lui de muncă? Iar daca ei considera ca pentru asta trebuie să fim vorbiţi de rău si o fac, daca acestea sunt motivele pt care incearca sa ne opreasca de la a ne materializa crezul, atunci ne-am atins scopul ! Suntem puternici si putem izbuti impreună”, a declarat preşedintele UNPR Suceava.

Cătălina Vartic l-a atacat direct pe actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur imputându-i faptul că nu a ţinut cont de ce îşi doresc oamenii din judeţ ci doar de interesele sale.

„Tot auzim că în judeţul Suceava s-au asfaltat nu ştiu cîte drumuri şi că s-au construit nu ştiu cîte reţele de apă şi canalizare. Bun, dar asta este de datoria preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarilor să o facă. Problema este de ce n-au făcut actualii conducători mai mult. Şi, în plus, de ce preşedintele Consiliului Judeţean şi primarii s-au preocupat doar de cârpirea drumurilor, de văruirea şcolilor şi de vopsirea gardurilor de la dispensare? De ce nu au făcut nimic pentru oameni? Ne interesează reţelele de apă, dar, în primul rînd, vrem să ştim că oamenii au după ce bea apă. Ne interesează reţelele de canalizare, dar, în primul rînd, vrem să ştim că oamenii au bani să-şi racordeze locuinţele la aceste reţele. Ne interesează reţelele de gaz metan, dar, în primul rînd, vrem să ştim că oamenii au cu ce să-şi plătească facturile de gaz. Ne interesează ca spitalele să arate bine, dar, în primul rînd, vrem să ştim că oamenii nu trebuie să vină cu bani de-acasă pentru medicamente. Pe noi ne interesează, în primul rând, oamenii. Pentru că UNPR Suceava este un partid pentru oameni”, a conchis Cătălina Vartic.


Intră acum și în grupul de