Autorul unui accident de circulatie petrecut in Voitinel, identificat de politisti cu ajutorul ochiului „Big Brother” din comuna

Un tânăr de 18 ani din comuna Voitinel, care a fost, pe parcursul zilei de duminică, autorul unui accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei, a fost identificat de poliţişti cu ajutorul camerelor de luat vederi montate în centrul localităţii.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 14:00, pe DN 2E, în interiorul comunei când tânărul, fără a deţine permis de conducere se plimba cu maşina şi a acroşat lateral un consătean, biciclist, de 79 de ani.

„După producerea accidentului, conducătorul auto nu a oprit, iar victima a plecat la domiciliu fără a sesiza poliţia. Ulterior, în jurul orei 17:30, când i s-au acutizat durerile la nivelul umărului stâng, victima a solicitat ambulanţa, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar suspectul de comiterea accidentului a fost identificat în urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere video amplasate în centrul comunei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.