Autorul unui accident de circulatie petrecut in Voitinel, identificat de politisti cu ajutorul ochiului „Big Brother” din comuna


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din comuna Voitinel, care a fost, pe parcursul zilei de duminică, autorul unui accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei, a fost identificat de poliţişti cu ajutorul camerelor de luat vederi montate în centrul localităţii.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 14:00, pe DN 2E, în interiorul comunei când tânărul, fără a deţine permis de conducere se plimba cu maşina şi a acroşat lateral un consătean, biciclist, de 79 de ani.

„După producerea accidentului, conducătorul auto nu a oprit, iar victima a plecat la domiciliu fără a sesiza poliţia. Ulterior, în jurul orei 17:30, când i s-au acutizat durerile la nivelul umărului stâng, victima a solicitat ambulanţa, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar suspectul de comiterea accidentului a fost identificat în urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere video amplasate în centrul comunei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de