Regal de vinuri alese oferit de candidatul Partidului Verde la Primaria Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

[gallery columns=”4″ link=”file” ids=”15948, 15951, 15952, 15953, 15954, 15955, 15956″ limit=”1″ wraptag=”div” navwraptag=”div” cellclass=”smd_slimbox” navclass=”smd_slimbox_nav” prevlabel=”« inapoi” nextlabel=”inainte »” />„EnotecCa”, unul dintre magazinele de top din România care comercializează cele mai alese sortimente de vin şi primul de acest gen din municipiul Suceava, a reunit, joi seară, atât cunoscătorii în domeniu cât şi amatorii, la o degustare profesională de vinuri, un eveniment susţinut de Cristian Victor Ilie, aspirant la funcţia de primar al oraşului Suceava, reprezentant al tinerei formaţiuni politice „Partidul Verde”.

„Am hotărât împreună cu echipa care mă va susţine în următoarele săptămâni în tumultul candidaturilor pentru Primăria oraşului Suceava şi locurile din Consiliul Local, să organizăm această degustare împreună cu proprietarii enotecii, familia Vargan, pentru a crea un cadru mai prietenos de a ne cunoaşte”, a spus Cristian Victor Ilie. În discursul său, acesta a subliniat faptul că „doreşte să demonstreze că în Suceava se poate face o schimbare”.

Discursul a fost urmat de degustarea de vinuri, asigurată de somelierul Ştefan Stelian, maestrul degustător care le-a împărtăşit celor prezenţi secretele cunoaşterii unui vin de calitate. Regalul de vinuri a fost pregătit ca la carte, alături stând brânzeturile franţuzeşti, nuca şi boabele de struguri.

Invitaţii au testat culoarea, mirosul şi gustul vinurilor, aflând de la specialistul în domeniu că acest procedeu se efectuează de regulă în spaţii fără deodorante puternice. „Noi nu folosim condimente puternice, parfumuri, pentru ca nasul să fie întotdeauna << proaspăt >> , neutru”, a precizat somelierul Ştefan Stelian. Acesta i-a învăţat pe cei prezenţi să afle vârsta unui vin, dar să şi încadreze mirosul unei băuturi, transmiţându-le că pentru a face legături corecte cu trimitere la plantele din natură, este necesar ca în prealabil să le fi vizualizat, să le fi mirosit, implicit să le fi perceput corect.

Evenimentul organizat de către Partidul Verde Suceava, cu susţinerea lui Cristian Victor Ilie, a reprezentat practic lansarea în campania electorală care a început de vineri, 11 mai şi care va continua până sâmbătă, 9 iunie 2012, până la ora 07.00.


Intră acum și în grupul de