Contrabandist cu motoscuterul, prins in trafic de politistii de frontiera


Intră acum și în grupul de

Un barbat de 34 de ani din localitatea Straja, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în traficul rutier cărând ţigări de contrabandă cu motoscuterul din dotare.

Conform Biroului de presă din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei, incidentul a avut loc joi seară când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina, au efectuat semnalul regulamentar pentru a opri la control un motoscuter fără număr de înmatriculare condus de un bărbat care transporta o geantă voluminoasă.

“Persoana în cauză a ignorat semnalele regulamentare efectuate de poliţişii de frontieră continuându-şi deplasarea în viteză către localitatea Vicovu de Sus, judeţul Suceava. Lucrătorii noştri au procedat la urmărirea persoanei în cauză, iar la intrarea în localitate motoscuterul a fost blocat, reuşindu-se reţinerea bărbatului”, ne-au mai transmis sursele citate.

În urma controlului efectuat, au fost descoperite în geanta pe care o transporta 570 pachete cu ţigări provennd din Republica Moldova în valoare de peste 5.000 de lei.

“În prezent omul este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării şi mijlocul de transport folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor”.


Intră acum și în grupul de