Femeie de 36 de ani din Veresti, batuta cu clestele de scos cuie de sotul betiv


Intră acum și în grupul de

O femeie de 36 de ani din localitatea Vereşti, judeţul Suceava, a fost salvată din mâinile soţului beţiv şi violent doar de intervenţia lucrătorilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bosanci.

Conform datelor obţinute de la Biroul de Presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de duminică la locuinţa celor doi, organele de ordine fiind chemate în ajutor de vecinii îngroziţi de scandalul provocat de soţ.

„La faţa locului a fost găsită victima, care a declarat că a fost lovită de soțul ei cu un clește de scos cuie în zona capului, prezentând urme de sânge în partea stângă a capului. Cea în cauză a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată cu TCF plagă contuză, sprânceană stânga, fiind nevoie de investigații medicale suplimentare”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

La vederea echipajului de poliţie, bărbatul, aflat în stare avansată de ebrietate, în vârstă de 44 de ani, nu numai că nu s-a potolit dar a devenit şi mai recalcitrant având un comportament agresiv fiind imobilizat şi dus la Secția de Psihiatrie Burdujeni la solicitarea soției acestuia, întrucât de aproximativ trei săptămâni acesta prezenta tulburări de comportament.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, urmând ca cercetările să fie continuate de polițiștii Secției de Poliție nr.2 Bosanci.


Intră acum și în grupul de