Si-a lovit consateanul cu un par in cap si apoi a fugit de acasa


Intră acum și în grupul de

Ziua de duminică nu a fost una de bun augur pentru doi locuitori din comuna Bălăceana, judeţul Suceava, după ce unul dintre ei s-a ales cu un par în cap la ieşirea dintr-un bar iar celălalt, agresorul, este acum căutat de poliţişti.

Conform IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 16:30, victima, în vârstă de 33 de ani, alegându-se cu un par în cap chiar în momentul în care ieşea dintr-un local de pe raza comunei.

„Polițiștii chemaţi în ajutor şi deplasați la fața locului au identificat victima în interiorul magazinului. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar nu prezenta leziuni vizibile. Fiind întrebat cu privire la ce s-a întâmplat acesta a declarat că în timp ce se afla lângă magazin, pe fondul unui conflict spontan, un alt tânăr de 34 ani, din localitate, l-a lovit în zona capului cu un par din lemn”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

La fața locului, a sosit o ambulanță care a transportat victima la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale după care tânărul a refuzat internarea.

„Cu ocazia cercetării efectuate la fața locului, a fost identificat și ridicat parul din lemn, cu care a fost agresată victima, dar agresorul nu a fost de găsit nici la fața locului și nici la domiciliu, organele de ordine dispunând măsurile necesare pentru prinderea acestuia”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de