Un nou loc de joaca pentru copii a fost inaugurat in cartierul sucevean Burdujeni (VIDEO)

[gallery columns=”4″ link=”file” ids=”16021, 16022, 16023, 16924, 16025, 16026, 16027, 16028, 16029, 16030, 16031, 16032, 16033″ limit=”1″ wraptag=”div” navwraptag=”div” cellclass=”smd_slimbox” navclass=”smd_slimbox_nav” prevlabel=”« inapoi” nextlabel=”inainte »” />Copiii care locuiesc în cartierul Burdujeni se pot bucura de luni de un nou loc de joacă special conceput pentru nevoile lor de petrecere a timpului liber, spaţiul fiind amenajat pe strada Baladei, în imediata apropiere a Şcolii Generale Nr.10 din Suceava.

Investiţia care se ridică la 850 de milioane de lei vechi a fost realizată de SC Rosal Grup SA, în colaborare cu Primăria Suceava.

La inaugurare au participat elevi şi cadre didactice, alături de primarul Ion Lungu şi de viceprimarul Lucian Harşovschi, precum şi de directorul „Rosal” Suceava, Adrian Niculescu.

Cei mai încântaţi de acest eveniment au fost cei mici, care, la îndemnul viceprimarului au invadat cu entuziasm locul de joacă, bucurându-se de utilajele puse la dispoziţie (scrânciob, tobogan, balansoar ş.a.).

„Copiii se bucură foarte mult de acest nou loc de joacă pe care l-am realizat în colaborare cu Asociaţia de proprietari din zonă. Am decis să montăm acest loc de joacă aici, el fiind oferit conform contractului de rezidenţă pe care îl au cei de la Rosal, aceştia oferind până în prezent 7 locuri de joacă. Pe lângă acestea, Primăria municipiului Suceava a modernizat încă 20 de locuri de joacă. Rămâne o prioritate în perioada următoare, ca după terminarea lucrărilor mari de investiţii, să ne gândim şi la agrement, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Vom pune la punct toate locurile de joacă din municipiul Suceava, în aşa fel încât să dăm posibilitatea copiilor să aibă locuri de joacă moderne şi sigure”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei de Proprietari Nr. 50, Vasile Moraru, a mulţumit primarului Ion Lungu şi celor care s-au implicat în amenajarea acestui spaţiu de joacă. “În repetate rânduri am primit solicitări din partea locatarilor, dar şi a copiilor, cu privire la amenajarea unui astfel de loc. Suntem mândri de această reuşită”, a subliniat Moraru.