Bataie cu parii intre mai multi tineri, duminica dimineata, intr-un apartament din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O petrecere începută sâmbătă seara s-a terminat cu o bătaie în toată regula, duminică dimineaţă, între mai mulţi într-un apartament de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a început sâmbătă după lăsarea serii, când un tânăr de 26 de ani a invitat acasă la el mai mulţi prieteni pentru a da o petrecere. Printre invitaţi s-au numărat şi doi băieţi de 20 de ani fiecare din municipiul Suceava, între care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict verbal în cadrul căruia au fost proliferate multiple injurii, unul dintre cei doi părăsind locuinţa.

„În jurul orelor 03:30, persoana care a părăsit locul distracţiei a revenit în apartament având asupra sa un par din lemn, smuls dintr-un gard şi fiind însoţit fiind de alţi doi băieţi suceveni, de 17 ani şi 22 de ani, şi toţi trei au început să-l lovească pe tânărul cu care a avut loc disputa verbală. Deşi gazda le-a solicitat în mod expres să părăsească locaţia, aceştia au refuzat şi au continuat să o lovească cu pumnii şi cu picioarele pe victimă”, ne-a mai comunicat IPJ Suceava.

După ce s-au săturat să-l mai lovească pe tânăr, toţi cei trei agresori au dispărut din apartament, lucrătorii Biroului investigaţii criminale Suceava încercând să dea de urma suspecţilor pentru tragerea la răspundere penală, în prezent aceştia fiind dispăruţi de la domicilii.


Intră acum și în grupul de