Cu dosar penal la 63 de ani dupa ce, rupt de beat, s-a plimbat cu masina


Intră acum și în grupul de

După ce pe parcursul zilei de duminică, un bătrân din localitatea Ciprian Porumbescu, judeţul Suceava, a dat pe gât mai multe pahare cu alcool, în jurul orelor 22:00, s-a hotărât să se întoarcă acasă dar nu fără maşina personală.

Omul nu a stat prea mult pe gânduri şi, deşi de abia se ţinea pe picioare, s-a urcat la volanul autoturismului.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, pe un drum comunal din localitate, a fost însă zărit de un echipaj de poliţi deplasându-se cu viteză redusă și șerpuind pe drum.

„S-a procedat la punerea în funcțiune a semnalelor acustice și vizuale ale autospecialei de poliție dar conducătorul auto nu a oprit mașina în cauză, ignorând semnalele date după care a pătruns pe DJ 178, iar după aproximativ 100 de metri a fost blocat în trafic”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Când s-a trecut la legitimarea conducătorului auto, organele de ordine au aflat că şoferul este un localnic de 63 de ani, dar cu greu au înţeles cum s-a urcat omul la volan după ce testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de