Prins la furat, un tanar din Patrauti a aruncat tot ce sustrasese si a rupt-o la fuga pe bicicleta


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din localitatea Pătrăuţi, judeţul Suceava, surprins la furat în locuinţa pe care tocmai o spărsese, a aruncat toate bunurile adunate şi a încercat să scape fără a fi recunoscut.

Din păcate, tânărul nu a ales prea bine casa unde să dea lovitura deoarece, potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, un localnic, trecând prin dreptul locuinței în cauză a observat poarta deschisă și la poartă o bicicletă pe care a recunoscut-o ca fiind a tânărului din localitate.

„Cunoscând faptul că proprietarul este plecat, consăteanul l-a anunțat pe un vecin cu care a revenit imediat la locuința în cauză moment în care autorul faptei a ieșit în drum și-a luat bicicleta și a fugit, acesta fiind văzut de către mama proprietarului locuinţei, care venea și ea spre acelaşi loc și care l-a recunoscut”, ne-a mai comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Pentru câteva obiecte de îmbrăcăminte şi două minicasetofoane, tânărul s-a ales cu dosar penal ce urmează a fi soluţionat conform legislaţiei în vigoare.


Intră acum și în grupul de