Batrani din Fantanele, judetul Suceava, lasati fara economii in timp ce dormeau


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni din localitatea Fântânele, judeţul Suceava, au rămas în noaptea de duminică spre luni fără banii strânşi cu greu chiar în timp ce dormeau în bucătăria de vară a gospodăriei.

Dispariţia banilor a fost constatată de victime, soţ şi soţie, de abia a doua zi, femeia, în vârstă de 81 de ani, sunând imediat la poliţie.

La faţa locului, s-au prezentat poliţiştii Secției Rurale nr. 2 Bosanci, care au constatat că hoţii au intrat în casa de locuit din gospodărie prin forţarea uşii de acces, iar din interior au sustras mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi suma de 30 de milioane de lei vechi.

„Pe timpul nopţii, bătrâna cât şi soţul acesteia au dormit într-o anexă la circa 12 metri distanţă de locuinţa principală şi nu au auzit zgomote suspecte”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Conform surselor citate, tot pe parcursul aceleiaşi nopţi, o altă casă dar din comuna Arbore, judeţul Suceava, a fost golită de toate obiectele găsite de hoţi în interior. Locuinţa se află în construcţie, dar proprietarul a dus mai multe bunuri într-o cameră finalizată a acesteia.

Spărgătorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi au intrat în clădire prin spargerea unui geam termopan, iar din interior au sustras un set de oale, două seturi de pahare, mai multe farfurii, două bibelouri, o geanta care conţinea 10 perechi încălţăminte damă, două haine din piele pentru damă, un covor persan, o cameră video şi chiar şi perdeaua de la geamul forţat, valoare bunurilor ridicându-se la peste 2.500 de lei.

În ambele cazuri, organele de ordine încearcă identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de