Masina de campanie a PSD Suceava, vandalizata luni noapte


Intră acum și în grupul de

Maşina de campanie a formaţiunii politice PSD Suceava a fost vandalizată pe parcursul nopţii de luni spre marţi de persoane rămase deocamdată necunoscute. Potrivit datelor pe care le deţinem, în momentul incidentului, autoutilitara folosită în scop electoral şi purtând însemnele formaţiunii politice era parcată pe strada Meseriaşilor, nr.2 din municipiul reşedinţă de judeţ, lângă sediul partidului.

Marţi dimineaţă însă, mijlocul de transport a fost găsit fără megafoanele amplasate pe cupola acestuia şi cu firele de alimentare rupte. Conform informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, „la faţa locului s-a deplasat Echipa de Soluţionare a Evenimentelor Electorale constituită la nivelul instituţiei, iar autoutilitara a fost tratată din punct de vedere criminalistic ridicându-se un număr de 9 urme papilare cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor”.

În localitatea Voitinel, judeţul Suceava, candidatul la funcţia de primar din partea PDL s-a ales cu cea mai mare amendă dată de organele de ordine până acum în campania electorală pentru alegerile locale din acest an şi care se ridică la suma de 10 milioane de lei vechi.

Decizia a fost luată în urma sesizării făcute de edilul în funcţie al comunei, Maria Pleşca, cu privire la montarea ilegală a unui banner electoral în faţa sediului administraţiei locale.

„Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că persoana care a montat banner-ul este Ioan Hura de 40 de ani, candidat la funcţia de primar din partea PDL. Acesta a refuzat să dea declaraţie scrisă cu privire la incident şi mai mult a refuzat să îndepărteze banner-ul”, ne-a comunicat IPJ Suceava.

Pe lângă amenda dată, organele de ordine au dispus confiscarea materialului electoral care a fost dat jos de pe stâlpi de un reprezentant al Primăriei.


Intră acum și în grupul de