Furt de cherestea, descoperit la timp de un angajat al unitatii unde s-a dat spargerea


Intră acum și în grupul de

Furtul unei importante cantităţi de cherestea de la o societate comercială din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost descoperit la timp, joi dimineaţă, de un angajat al unităţii, reuşindu-se astfel recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Conform purtătorului de cuvânt IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, organele de ordine au fost alertate de şeful depozitului în jurul orelor 04:00 după ce a văzut că plasa gardului împrejmuitor al depozitului societăţii a fost tăiată pe timpul nopţii.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, polițiștii au constatat că pe latura nordică a perimetrului, una din plase a fost tăiată pe înălțime, loc pe unde persoane necunoscute au pătruns în interior, de unde au sustras cantitatea de aproape şapte metri cubi de cherestea, după care au transportat-o, traversând DN 17A apoi peste o parcelă de teren agricol, într-un canal pentru irigație situat la aproximativ 150 metri față de gardul împrejmuitor al societății.

Întreaga cantitate de lemn, în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei vechi, a fost recuperată în totalitate înainte ca autorii spargerii să o poată încărca într-un mijloc de transport, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de