Doua tinere moarte si cinci raniti, dupa un grav accident de circulatie, petrecut joi noapte langa Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Două tinere şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci persoane au ajuns pe patul de spital după un grav accident de circulaţie petrecut joi noapte pe DN 17A, în afara comunei Horodnic de Sus.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, vinovată de producerea incidentului rutier este o tânără de 24 de ani din comuna Voitinel care, în jurul orelor 22:30, în timp ce conducea autoturismul pe DC 45 din direcţia Horodnic de Sus către municipiul Rădăuţi, ajungând la intersecţia cu DN 17A, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un rădăuţean de 34 de ani, cele două autoturisme lovindu-se din plin.

Impactul a fost atât de puternic, încât ambele autovehicule s-au transformat pur şi simplu în două ghemuri de fiare contorsionate.

Şoferiţa vinovată de producerea accidentului şi-a pierdut viaţa pe loc alături de pasagera de pe scaunul din dreapta şoferului maşinii lovite, o tânără din Rădăuţi de 29 de ani. Conducătorul auto alături de soţia sa, însărcinată în luna a şasea şi băieţelul lor de doar trei anişori au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

Alături de aceştia, alte două persoane, un tânăr de 21 de ani din Frătăuţii Vechi şi un copil de 9 ani, pasageri în autoturismul lovit au avut nevoie şi ei de îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea deoarece rănile suferite de aceştia au fost mai uşoare.


Intră acum și în grupul de