Santierul soselei de centura a Sucevei, pradat chiar de paznicii care trebuiau sa-l pazeasca


Intră acum și în grupul de

Şantierul organizat pentru construirea şoselei de centură a municipiului reşedinţă de judeţ a ajuns să fie prădat chiar de paznicii tocmiţi să asigure paza acestuia. Incidentul a fot descoperit joi noapte de un echipaj format din lucrători ai Poliţiei Comunale Şcheia şi Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.

Organele de ordine au oprit pentru control, în jurul orelor 22:30, un autoturism care se deplasa dinspre zona şantierului către DJ 178A.

„În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoturismul era condus de un tânăr de 23 ani, din comuna Şcheia, iar pe locul din dreapta faţă se afla un bărbat de 37 de ani, din comuna Dărmăneşti, ambii angajaţi în funcţia de agent de pază, iar în interiorul autovehiculului se aflau 6 recipiente din material plastic în care se aflau 50 de litri de motorină, 3 valuri de plasă sârmă împletită, 30 de electrozi de sudură şi mai multe cuie cu dimensiunea de 12 mm”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cu ocazia audierii, paznicii au recunoscut că bunurile găsite în autoturism au fost sustrase din incinta şantierului şi urmau să fie valorificate la o persoană de pe raza comunei Dărmăneşti.

„Bunurile sustrase au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de