45 de milioane de lei vechi, furate dintr-o locuinta din Siminicea, prin fortarea geamului de la baie


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Mitocu Dragomirnei au fost sesizaţi de o femeie de 63 ani, din comuna Siminicea, că autori necunoscuți, au pătruns în locuința copiilor ei, prin forțarea unui geam tip termopan de la baie.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că accesul în curtea casei se face pe o poartă confecționată din tablă, dar care nu prezintă urme de forțare. După ce au pătruns în locuinţă, spărgătorii au sustras suma de 4.500 de lei un casetofon auto şi 3 fiare de călcat, dar nu au plecat înainte de a lua și mâncarea din frigider, fiind vorba de 20 de pachete de cârnăciori în vid de producție italiană și mai multe conserve de pește.

O altă spargere a avut loc pe raza comunei Ciprian Porumbescu, judeţul Suceava, vizat de hoţi fiind un magazin sătesc.

Potrivit IPJ Suceava magazinul funcţionează într-o clădire amplasată la intersecţia dintre DJ 178G şi un drum comunal neclasificat, iar cu ocazia examinării locului faptei a rezultat faptul că autorii au pătruns în interiorul magazinului prin forţarea unei ferestre şi tăierea gratiilor metalice cu ajutorul unui cleşte pe care l-au abandonat la faţa locului.

Din interiorul magazinului, dintr-o cutie din lemn, spărgătorii au luat suma de 1.000 de lei, iar de pe rafturi au fost sustrase mai multe bunuri alimentare şi industriale.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de