Grav accident de circulatie, soldat doar cu pagube materiale


Intră acum și în grupul de

Au avut cu toţii zile, iar accidentul de circulaţie în care au fost implicaţi s-a soldat doar cu pagube materiale. Este vorba despre trei tineri care s-au ales doar cu răni uşoare joi seară, după ce două maşini s-au acroşat în trafic pe DN 2, pe raza comunei Bălcăuţi, judeţul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, vinovat de producerea incidentului rutier este un tânăr de 23 de ani din oraşul Siret care, în timp ce conducea autoturismul, a intenționat să efectueze o manevră de depășire a autovehiculului condus de un şofer de 25 ani, din aceeaşi localitate, acroșând cu partea dreapta față, partea stângă spate a celui de-al doilea autoturism.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina acroşată a fost pur şi simplu proiectată peste acostament, pe partea dreaptă a direcției sale de mers, în grădina unei gospodării particulare, iar autoturismul condus de şoferul vinovat de producerea accidentului s-a răsturnat pe cupolă în afara părții carosabile.

Din fericire, atât şoferii cât şi un pasager aflat în autoturismul răsturnat au scăpat ca prin minune doar cu răni uşoare. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și li s-au recoltat probe de sânge.


Intră acum și în grupul de