Pana si hotii s-au modernizat! Mai nou acestia merg la locul spargerilor cu taxi-ul


Intră acum și în grupul de

Şi hoţii din ziua de azi s-au aliniat cerinţelor dezvoltării economice astfel că nu se mai deplasează până la locul spargerii pe jos s-au cu mijloacele de deplasare aflate în dotare ci mai nou cu taxi-ul.

La acestă concluzie au ajuns şi organele de ordine sucevene care au reuşit la începutul acestui weekend să identifice autorii a două furturi ce au avut loc pe raza judeţului dintr-un magazin comunal şi un disco-bar din comuna Moara.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, este vorba despre trei persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, doi din comuna Şcheia, judeţul Suceava iar al treilea din oraşul Frasin, alături de un taximatris de 18 ani din localitatea Stroieşti.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că primii trei s-au deplasat în noaptea de miercuri spre joi cu taxiul condus de stroieştean, pe raza comunei Ciprian Porumbescu, unde, cu ajutorul unui cleşte tip gură de lup au tăiat gratiile metalice de la un geam al magazinului, după care au sustras din interior bunuri şi bani, cauzând un prejudiciu de 1.700 lei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

După ce au terminat treaba la prima locaţie, spărgătorii au plecat mai departe cu acelaşi taxi în satul Liteni, comuna Moara, unde cu ajutorul unui levier au forţat lacătele de la cele două uşi metalice de acces într-un disco-bar, sustrăgând din interior bani şi băuturi, cauzând un prejudiciu de 800 lei.

“Faţă de autorii spargerilor s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de şoferul taxi-ului s-a demarat urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat, urmând a se dispune procedural” a mai adăugat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de