Mascati si focuri de arma trase de politisti pentru a despartii doua familii care s-au luat la bataie in mijlocul satului


Intră acum și în grupul de

Sambata noapte, în jurul orelor 22:00, spiritele s-au încins între două familii de localnici din satul Feteşti, comuna Adâncata, judeţul Suceava, fiind nevoie de intervenţia mai multor organe de ordine pentru calmarea spiritelor.

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii Secţiei Rurale nr.8 Mitocu Dragomirnei au fost sesizaţi iniţial de tatăl unui copil de 10 ani că acesta este bătut de un consătean de 31 de ani.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care, polițiștii au constatat că, tânărul agresor îl lăsase deoparte pe minor lovindu-l de zor în acel moment pe tatăl acestuia, iar pentru imobilizarea acestuia, s-a folosit sprayul iritant-lacrimogen. La scurt timp, la fața locului şi-a făcut apariţia un neam de-al tânărului potolit, în vârstă de 20 ani din aceeaşi localitate, care fără prea multe vorbe a început de faţă cu poliţiştii să o lovească şi el pe aceeaşi victimă.

În timp ce poliţiştii au intervenit pentru despărţirea celor doi, primul agresor a fugit iar după aproximativ 10 minute a revenit însoţit de alte două neamuri, printre care tatăl agresorilor şi un bărbat de 49 ani având asupra lor topoare, cu care au sărit din nou la bătaie asupra părinţilor copilului agresat.

Pentru a opri altercaţia, unul dintre agenții de poliţie, a folosit armamentul din dotare, somând şi ulterior trăgând în plan vertical un foc de avertisment. Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului s-a deplasat şi o grupă a Serviciului de Intervenție Rapidă din cadrul IPJ Suceava, care i-au condus la sediul Postului de poliţie Adâncata pe neamurile bătăuşe, primul agresor reuşind să fugă.

“Acesta nu a fost găsit în locurile şi mediile pe care le frecventează, motiv pentru care s-a solicitat darea lui în urmărire iar cauza a fost discutată cu procurorul de serviciu, care a confirmat măsurile luate, urmând ca duminică cei reţinuţi să fie prezentaţi la Parchet cu propunerea de arestare preventivă continuându-se activităţile de căutare a primului agresor care este dispărut de la domiciliu” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de