Bataie ca-n filme la miezul noptii intr-un local din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O bătaie în toată regula cum doar în filme pot fi văzute a avut loc într-un local din municipiul reşedinţă de judeţ, în noaptea de vineri spre sâmbătă, doar organele de ordine reuşind să-i despartă pe participanţi.

“Eroii” altercaţiei sunt mai mulţi tineri din Suceava şi alte localităţi ale judeţului, unii dintre ei fraţi iar alţii cunoştinţe între ei, totul plecând de la consumul excesiv de alcool şi pe fondul unor neînţeleri mai vechi readuse în discuţie.

Potrivit insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc aproape de miezul nopţii pe când de şase tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 31 de ani, din Suceava, comuna Siminicea şi localitatea Fântânele, petreceau de zor într-un bar de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

La un moment dat discuţiile dintre aceştia s-au aprins iar unul dintre ei l-a lovit pe altul cu o sticlă de bere peste faţă moment în care s-au format două tabere iar bătaia a început fiecare dintre participanţi lovind cu ce apuca, sticle, scaune sau pumnii şi picioarele.

Doar poliţiştii chemaţi la faţa locului au reuşit să calmeze spiritele cinci dintre tineri fiind preluați de ambulanță și transportați la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate acum de polițiști sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de