Batut cu salbaticie chiar de prietenii de pahar, pe terasa unui magazin din localitatea Dragoiesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Drăgoieşti, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost bătut cu sălbăticie, luni seară, de prietenii de pahar.

Conform IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 20:30 pe terasa unui magazin din localitate, pe când bărbatul stătea la băut alături de alţi trei consăteni cu vârste cuprinse între 33 şi 52 de ani. La un moment dat, între consumatori s-a iscat un scandal la care a intervenit şi victima.

Gestul a fost considerat total deplasat de ceilalţi, astfel că unul dintre scandalagii nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a lovit pur şi simplu pe bărbat cu un scaun în cap.

În urma loviturii, victima a căzut la pământ, moment în care asupra ei au tăbărât şi ceilalţi doi lovind-o cu picioarele. Pentru că după atac bărbatul nu se mai ridica de jos, a fost chemată la faţa locului o ambulanţă care l-a transportat în prima fază la Spitalul Orăşenesc din Gura Humorului, iar apoi transferat la principala unitate sanitară din judeţ.

Cercetările continuă față de cei trei agresori pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire și alte violențe”, urmând ca în funcție de zilele de îngrijiri medicale pentru vindecarea părții vătămate să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de