Valerian Solovastru revine in functia de director tehnic al Directiei Silvice Suceava. El a demisionat de la conducerea RNP


Intră acum și în grupul de

Şeful Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP), suceveanul Valerian Solovăstru, a demisionat din funcţie şi a fost numit director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava.

Solovăstru a declarat că i-a prezentat ministrului Mediului, Rovana Plumb, demisia din funcţie şi că a fost acceptată şi că urmează să preia funcţia de director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, post pe care era titular înainte de numirea la conducerea RNP.

Surse din apropierea noului director al Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, susţin că Valerian Solovăstru este un profesionist şi că va fi acceptat şi păstrat în funcţie.

Valerian Solovăstru a fost numit la conducerea RNP în octombrie 2009.

El a fost şef al Direcţiei Silvice Suceava în perioada februarie 2007 – martie 2009, când a fost înlocuit din funcţie de Sorin Ciobanu. După preluarea de către acesta a postului de director al Direcţiei Silvice Suceava, Solovăstru a fost numit director tehnic al instituţiei.

Valerian Solovăstru este candidat PDL pentru o funcţie de consilier judeţean în CJ Suceava.

Viitorul director general al RNP Romsilva ar urma să fie Adam Crăciunescu, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.


Intră acum și în grupul de