Ion Lungu: „Uitat de prea multa vreme, cartierul Itcani a cunoscut modernizarea doar pe parcursul ultimilor ani” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei Ion Lungu, care candidează din partea PDL pentru încă un mandat la şefia administraţiei locale, s-a întâlnit miercuri seară cu locuitorii din cartierul Iţcani. În discursul în faţa câtorva sute de alegători, el a fost susţinut atât de echipa de consilieri locali propusă de democraţi-liberali pentru a fi alături de actualul edil-şef la cârma administraţiei publice locale pentru perioada 2012 – 2016 cât şi de parlamentarul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu.

„La ora actuală, putem vorbi despre un parteneriat care există între iţcăneni şi Primăria municipiului Suceava. L-am văzut funcţionând în ultimii patru ani alături de primarul Ion Lungu pentru care Iţcaniul reprezintă un adevărat loc de suflet, iar problemele acestui cartier istoric au constituit o prioritate pentru domnia sa şi echipa pe care o conduce la nivelul municipalităţii. Sigur că mai sunt multe probleme, dar ele vor fi rezolvate doar dacă va exista o continuitate în ceea ce priveşte ocuparea fotoliului de primar”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.

În cadrul întâlnirii cu alegătorii, primarul Ion Lungu a ţinut să vorbească despre „ceea ce s-a reuşit a se face în cartierul Iţcani de când este la cârma municipalităţii, un mic bilanţ al realizărilor, o descărcare de vot dacă vreţi” fără a fi uitate şi câteva din nevoile care mai apasă încă pe umerii sucevenilor care locuiesc în zonă. La capitolul realizări, el a amintit despre proiectul de implementare al reţelei de conducte pentru apă şi canalizare, modernizarea străzilor şi a trotuarelor, a şcolii din cartier

„De când sunt la conducerea Primăriei Suceava, o spun cu toată sinceritatea, am tratat cartierul Iţcani la fel cum au fost tratate şi celelalte zone ale oraşului. Trebuie spus foarte clar că Iţcaniul a fost abandonat încă de pe timpul lui Ceauşescu, iar noi am încercat să aliniem acest cartier la nivelul municipiului. Eforturile se văd, sunt palpabile şi nu au rămas doar promisiuni aruncate în vânt”, a declarat Ion Lungu.

Candidatul PDL pentru fotoliul de primar a ţinut să sublinieze în faţa alegătorilor că alături de preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a reuşit un tandem învingător, iar în actuala luptă electorală pentru alegerile din 10 iunie, tot această echipă este favorită, dar cel mai important rămâne sprijinul cetăţenilor pentru a continua proiectele începute.

Concluzia discuţiilor a fost trasă tot de deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, care a afirmat că „primarul Ion Lungu nu este un om al vorbelor, ci unul al faptelor curajoase”.


Intră acum și în grupul de