Demisia in alb a „primarului Alexandru Baisanu”, in cazul in care nu-si respecta promisiunile fata de locuitori, va fi depusa la Prefectura in fata lui Crin Antonescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL pentru fotoliul de conducere al administraţiei publice locale sucevene, Alexandru Ştefan Băişanu, nu vrea să renunţe sub nici o formă la decizia luată de a prezenta o „demisie în alb” în faţa tuturor sucevenilor, dar şi către forurile de conducere superioare dacă nu va respecta promisiunile pe care le-a făcut către locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ.

Adunate în aşa numita „Cartea schimbărilor…” cele 10 angajamente ale preşedintelui PNL Suceava faţă de locuitori promit transformarea oraşului într-o urbe de nota zece, în caz contrar demisia fiind obligatorie.

„Consider că o schimbare profundă de mentalitate în ceea ce priveşte responsabilitatea publică este obligatorie. Până acum, în 22 de ani, nimeni nu şi-a asumat nimic. Doar promisiuni şi vorbe goale”, scrie în demisia în alb a candidatului USL pentru Primăria Suceava care se încheie în felul următor: „în acest sens, înţeleg să demisionez din funcţia de primar în condiţiile în care cel puţin unul dintre obiectivele asumate nu va fi realizat la termenul stabilit. Vă informez că demisia mea în alb este depusă la cabinetul Prefectului Judeţului Suceava şi vă invit politicos să o folosiţi dacă nu-mi voi onora angajamentele faţă de dumneavoastră”.

Alexandru Băişanu a mai ţinut să afirme în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi că depunerea demisiei în alb pe masa prefectului, pe parcursul zilei de sâmbătă, în prezenţa candidatului la funcţia de preşedinte al României din partea USL, Crin Antonescu, care va fi prezent în judeţul Suceava alături de actualul prim-ministru Victor Ponta, nu este un act de bravură, ci o normalitate deoarece dacă nu eşti în stare să-ţi respecţi promisiunile trebuie să pleci.

„Sâmbătă, la Suceava, vor fi prezenţi actualul prim-ministru Victor Ponta cât şi viitorul preşedinte al României, Crin Antonescu, şi urmează alte nume notorii care au curajul să iasă printre oameni şi să susţină un proiect comun viabil care să ofere o şansă românilor şi implicit cetăţenilor din municipiul Suceava. Pe de altă parte, sunt oameni ca Ion Lungu care este izolat, pentru că nu mai are curaj să-şi asume marele partid pe care-l lăuda atunci când se tăiau pensiile şi salariile sau se împingea ţara spre faliment prin diferite Hotarâri de Guvern”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de