Catalin Nechifor semneaza contractul USL cu zona Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava susţinut de USL, a anunţat, joi, că va propune locuitorilor din zona Fălticeni contractul USL cu această zonă care are trei puncte importante, finalizarea construcţiei Spitalului Fălticeni, susţinerea producătorilor agricoli din zonă şi extinderea circuitului turistic religios la zona Probota-Slatina.

Potrivit liderului social-democraţilor suceveni, în anul 2008 au fost alocaţi pentru construcţia spitalului 50 de miliarde de lei vechi, care nu au fost cheltuiţi, în 2009, prin amendamentul pe care el l-a propus la legea bugetului s-a alocat din nou suma de 50 de miliarde de lei vechi, care tot nu s-au cheltuit, situaţia repetându-se în 2010.

În 2011 de la bugetul de stat s-au alocat 200 de miliarde de lei tot pentru acest spital, dar banii au fost retraşi de Ministerul Sănătăţii pentru că nu s-au cheltuit decât în mică măsură.

Totodată, preşedintele PSD Suceava a precizat că în zona Fălticeni este necesară susţinerea producătorilor agricoli şi chiar ar trebui promovat brand-ul „Mărul de Rădăşeni”.

El consideră că produsele agricole din zona Fălticeni sunt sănătoase şi bune calitativ şi trebuie să ajungă pe mesele românilor, dar că e nevoie ca producătorii să fie şi ei sprijiniţi.

Liderul PSD Suceava a mai declarat că un alt punct din contractul USL cu zona Fălticeni este cel privind extinderea circuitului turistic religios în zona Probota-Slatina.


Intră acum și în grupul de