Alexandru Baisanu acuza liderii suceveni ai democrat-liberalilor ca au demarat represalii de tip KGB-ist (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, care este totodată şi candidatul social-liberal pentru fotoliul de primar, Alexandru Ştefan Băişanu, a acuzat liderii PDL Suceava că au pregătit şi demarat printre agenţii economici existenţi la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ o adevărată campanie de represalii pe considerente de susţinere politică.

Şeful liberalilor suceveni a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi că în urma unor comenzi sigure, două instituţii de control au început o campanie de tip KGB-ist printre societăţile comerciale care îşi arată susţinerea faţă de alte formaţiuni politice decât cele democrat-liberale.

„Astăzi, când PNL împlineşte 137 de ani de la înfiinţare, mă văd nevoit să anunţ că în Suceava se întâmplă lucruri pe care nici o ţară civilizată nu le-ar putea înţelege şi accepta. Este vorba despre o serie de represalii de tip KGB-ist la care sunt supuşi cei care astăzi sunt plătitori de taxe şi impozite la bugetul de stat şi cel local. Comisari ai Gărzii de Mediu şi lucrători ai ITM sunt trimişi la vânătoare de liderii PDL, oamenii de afaceri fiind supuşi unor presiuni fără precedent, ameninţările depăşind de mult orice nivel contextual, comunicându-se fără nici o jenă intenţiile PDL de a-i obliga pe oamenii de afaceri să-l excludă pe Alexandru Băişanu din gândurile de a-l susţine sau de a-l alege”, a declarat Alexandru Băişanu.

Candidatul USL la funcţia de primar a oferit drept exemplu cazul unor magazine din Suceava ale căror administratori au acceptat prezentarea unor afişe de campanie USL pe geamurile acestuia, iar în câteva ore după prezentarea lor, au început „represaliile” din partea instituţiilor de control amintite.

„Îl rog pe prefectul judeţului Suceava să inventarieze toate acţiunile de control care au fost derulate la aceste societăţi comerciale, dacă au avut loc respectând legislaţia în vigoare deoarece sunt ferm convins că a fost vorba despre comenzi clare, ceea ce se desprinde şi din declaraţiile oamenilor călcaţi de controale”, a mai adăugat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de