Sute de suceveni prezenti in prima zi a „Campionatului National de Drift”, in parcarea Shopping City (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cea de-a III-a etapă a „Campionatului Naţional de Drift” desfăşurată în parcarea Shopping City Suceava a reunit laolaltă sute de suceveni, împătimiţi, sau amatori ai acestui sport.

Conform programului, încă de la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, sucevenii veniţi în parcarea shopping mall-ului într-un număr destul de mare, s-au putut bucura de sesiunea de „briefing”, de antrenamentele debutanţilor, dar şi de o sesiune de „taxi drift” care a încântat audienţa în jurul prânzului.

Pasionaţii acestui sport au avut ocazia să urmărească, dar şi să îşi susţină participanţii preferaţi, să admire maşinile modificate special pentru competiţiile de drift, dar şi să schimbe idei, opinii cu cei 26 de maeştri ai „sportului pe patru roţi”, sosiţi la Suceava din toate judeţele ţării, special pentru acest concurs.

Premergător evenimentului de sâmbătă, cei 26 de piloţi înscrişi în „Campionatul Naţional de Drift” au participat vineri seară la o paradă organizată, a maşinilor cu care au intrat în competiţie, efectuată pe străzile Sucevei.

Potrivit unuia dintre cei mai buni piloţi suceveni, Răzvan Frăţianu, din cei 26 de piloţi, doar 16 au intrat în marea finală care s-a desfăşura pe parcursul zilei de duminică, în parcarea complexului comercial.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Română de Drift, împreună cu Shopping City Suceava şi TOYOTA Suceava.


Intră acum și în grupul de