Liderii nationali ai USL s-au intalnit la Suceava cu IPS PIMEN


Intră acum și în grupul de

Liderii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, au avut sâmbătă după amiaza și o întâlnire privată cu IPS Pimen Suceveanul, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ei închinându-se şi la moaştele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

Cei trei lideri nationali ai USL au făcut o oprire specială la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de al Suceava, pentru a se întâlni cu IPS Pimn Suceveanul, presa neavand acces la acest eveniment.

Preşedintele oganizației județene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Ioan Nechifor, a declarat după finalizarea vizitei la Suceava că liderii USL au fost la mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava şi s-au rugat pentru poporul român.

La rândul său, premierul Victor Ponta, președintele PSD, a declarat imediat după terminarea mitingului din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava că liderii USL au fost şi la o întâlnire cu IPS Pimen Suceveanul.

„Am făcut o vizită la IPS Pimen. Am avut o discuţie privată şi am primit binecuvântarea”, a mai spus Victor Ponta care a evitat să precizeze subiectul discuţiei avute cu inaltul prelat. Întrebat de ziaristi dacă s-au spovedit cu această ocazie, premierul a spus că nu a fost cazul.

„Nu a fost cazul. Avem ceva păcate, dar nu grave”, a replicat în încheiere premierul Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de