Taximetrist sucevean batut pentru ca a vrut sa respecte legislatia rutiera in vigoare

Un taximetrist în vârstă de 36 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost bătut la primele ore ale zilei de sâmbătă pentru că a avut curajul să respecte legislaţia rutieră în vigoare privind transportul persoanelor.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 04:30 în faţa unui local din municipiul Suceava unde taximetristul se prezentase pentru a onora o comandă telefonică.

„Ajuns la faţa locului în autoturismul taxi a urcat un grup de 7 persoane, respectiv 3 tineri şi 4 tinere, iar şoferul a refuzat să preia comanda, explicându-le clienţilor că nu poate transporta cu taxiul mai mult de 5 persoane. Ca urmare a acestui fapt unul dintre tinerii l-a agresat pe conducătorul auto lovindu-l cu pumnul în zona feţei, după care a plecat din zonă” ne-au comunicat sursele citate.

Din fericire pentru agresiunea suferită taximetristul nu a necesitat intervenţie medicală dar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe” şi identificarea autorului faptei.