Taximetrist sucevean batut pentru ca a vrut sa respecte legislatia rutiera in vigoare


Intră acum și în grupul de

Un taximetrist în vârstă de 36 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost bătut la primele ore ale zilei de sâmbătă pentru că a avut curajul să respecte legislaţia rutieră în vigoare privind transportul persoanelor.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 04:30 în faţa unui local din municipiul Suceava unde taximetristul se prezentase pentru a onora o comandă telefonică.

„Ajuns la faţa locului în autoturismul taxi a urcat un grup de 7 persoane, respectiv 3 tineri şi 4 tinere, iar şoferul a refuzat să preia comanda, explicându-le clienţilor că nu poate transporta cu taxiul mai mult de 5 persoane. Ca urmare a acestui fapt unul dintre tinerii l-a agresat pe conducătorul auto lovindu-l cu pumnul în zona feţei, după care a plecat din zonă” ne-au comunicat sursele citate.

Din fericire pentru agresiunea suferită taximetristul nu a necesitat intervenţie medicală dar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe” şi identificarea autorului faptei.


Intră acum și în grupul de