Trei fete de 16 ani victimele unui accident de circulatie provocat de conducatorul auto in masina caruia se aflau


Intră acum și în grupul de

Trei minore cu vârsta de 16 ani au devenit vineri după-amiază victimele unui accident de circulaţie petrecut pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, vinovat de producerea acestuia fiind chiar conducătorul auto în maşina căruia se aflau fetele.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier s-a înregistrat în jurul orelor 17:30 pe strada Cuza Vodă din municipiul reşedinţă de judeţ în timp ce şoferul vinovat, un tânăr de 18 ani, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire, fără a se asigura, acroşând lateral autoturismul condus de un localnic de 29 de ani.

În urma impactului, tânărul a pierdut controlul volanului, părăsind suprafaţa carosabilă şi răsturnându-se pe terenul agricol situat pe partea stângă a străzii Cuza Vodă.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, fiind vorba de trei fete având vârsta de 16 ani, toate din comuna Siminicea, pasagere în autoturismul condus de şoferul vinovat de producerea acestuia” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, care a mai adăugat că ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Alte două fete minore, de 11 şi respectiv 12 ani, din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, au scăpat din fericire doar cu răni uşoare după ce s-au angajat vineri după-amiază în traversarea DN 29 ce traversează comuna, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victimele au fost surprinse şi lovite de o maşină condusă de o femeie de 46 de ani din aceeaşi localitate care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de