„Serile Studentesti” continua la USV. Afla aici programul manifestarilor


Intră acum și în grupul de

Programul “Serile studenţeşti” continuă la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava cu o nouă serie de evenimente deosebite, se arată pe site-ul instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, luni, 28 mai 2012, de la ora 19.30, în Aula Corpului E va avea loc prelegerea intitulată “Alergeni”, care va fi susţinută de conf. univ. dr. ing. Gabriela Constantinescu din cadrul Facultăţii de Inginerie Alimentară. Dezaterea se va face în prezenţa studenţilor acestei facultăţi.

Marţi, 29 mai 2012, de la ora 19.30, Auditorium “Joseph Schmidt” va găzdui prestaţia teatrului “Fabulinus” al Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava. Aceştia vor pune în scenă piesa “Visul unei nopţi de vară”, după William Shakespeare.

Miercuri, 30 mai 2012, de la ora 19.30, în Aula Corpului E va avea loc prelegerea “Noi perspective asupra interacţiunii om-calculator: De ce ar trebui să renunţăm la … mouse” (şef lucrari dr. ing. Radu Vatavu, de la Faculatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor). DEZBATERE: Programul Erasmus – “Oportunităţi de studiu în străinătate”.

Joi, 31 mai 2012, de la ora 19.30, în Grădina Englezească va avea loc lansarea cărţii “La(u)ra”, a lectorului univ. dr. Ioana Rostos, din cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

”Manifestarea va fi urmată de un recital de muzică şi poezie susţinut de lector univ. dr. Angela Paicu, Roxana Nechifor, Cosmin Pavel, Liviu Croitor, Ştefan Crăciun şi alţi invitaţi speciali – KARAOKE Party.

Vineri, 1 iunie 2012, de la ora 19.30, în Grădina Englezească participanţii se vor bucura de activitatea “Momente studentesti” şi de proiecţa peliculei “The Tourist” 2010, care îi are în roluri principale pe celebrii actori: Angelina Jolie şi Johnny Depp.

Aceste evenimente sunt organizate în colaborare cu Asociaţiile Studenţeşti din USV și cu sprijinul Studenţilor Reprezentanți din Senatul USV”, se arată pe site-ul instituţiei sucevene.


Intră acum și în grupul de