Seful IPJ Suceava, Ioan-Nicusor Todirut, a pierdut scaunul de conducere al Politiei sucevene. El a fost mutat la IPJ Călăraşi


Intră acum și în grupul de

Zi neagră pentru mulţi dintre şefii Inspectoratelor Judeţene de Poliţie din ţară. Marţi dimineaţă, ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a semnat ordinele de destituire din funcţie a mai multor conduceri şi mutarea lor în alte judeţe ale ţării printre care se numără şi şeful de la Suceava, Ioan-Nicuşor Todiruţ.

Conform unui comunicat al MAI „prin Ordin al Ministrului Administrației și Internelor, la data de 29 mai 2012, comisar-șef de poliție Todiruț Ioan-Nicușor, inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, se împuternicește să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași”.

Deocamdată, nu au fost oferite mai multe detalii cu privire la motivele mutării în interes de serviciu sau cu privire la posibilele persoane care ar putea să ocupe fotoliul de conducere al IPJ Suceava în locul lui Todiruţ, precizându-se doar că de la comisar şef de poliţie, Ioan-Nicuşor Todiruţ va trebui să îndeplinească doar atribuţiile funcţiei de inspector-şef.


Intră acum și în grupul de