Cal furat dintr-o gospodarie din Arbore, sacrificat imediat la un abator din Darmanesti


Intră acum și în grupul de

Un cal furat dintr-o gospodărie particulară de pe raza localităţii Arbore, judeţul Suceava, şi-a găsit sfârşitul imediat într-un abator din comuna Dărmăneşti.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, joi dimineaţă, lucrătorii Secţiei nr.3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112, că în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces a unui grajd situat în curtea unui arborean de 56 de ani, au sustras un cal de circa 18 ani, prejudiciul fiind de aproape 3.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, la abatorul de cabaline aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava, au fost identificate capul şi pielea unui cal, care ulterior au fost recunoscute de proprietarul animalului ca fiind ale cabalinei sale.

Verificările demarate au stabilit că la primele ore ale dimineţii de joi, doi fraţi de 29 şi respectiv 30 de ani, ambii din oraşul Vicovu de Sus, au adus pentru vânzare la abator un cal, fiind vorba despre animalul furat din ograda victimei din Arbore.

Faţă de suspecţi se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de