Urmarire ca in filme si un politist umplut de sange dupa ce un tanar de 33 de ani a incercat sa scape de controlul organelor de ordine


Intră acum și în grupul de

Scene pe care mulţi dintre suceveni le pot vedea doar în filmele de acţiune au avut loc sâmbătă seară, în jurul orelor 19:00, pe raza localităţii Straja, judeţul Suceava.

Potrivit datelor pe care le deţinem totul a început după ce o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Vicovu de Jos, în timp ce efectua controlul şi supravegherea traficului rutier pe DJ 209G, în comuna Straja, a observat un autoturism înmatriculat în străinătate, a cărui conducător auto, la vederea organelor de ordine a întors maşina şi a demarat spre centrul localităţii.

Imediat polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de serviciu folosind semnalele acustice şi luminoase, însă şoferul a refuzat să oprească continuându-şi deplasarea pe o distanţă de aproximativ 2 km.

Urmărirea s-a oprit deabia când şoferul maşinii străine a virat pe o uliţă încercând să treacă cu autoturismul de teren prin albia părâului Răstoacă pentru a scăpa de echipajul de poliţie, însă a rămas blocat în albia părăului şi nu şi-a mai putut continua deplasarea.

„Poliţiştii s-au apropiat de autoturism, moment în care şoferul a blocat toate uşile maşinii refuzând să coboare şi să discute cu organele de ordine astfel că acestea au procedat la pulverizarea de spray lacrimogen în interiorul autovehiculului. Şoferul, un tânăr de 33 de ani, din comuna Straja, a coborât din maşină şi a încercat să fugă spre pădure dar poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze prin folosirea forţei, deoarece conducătorul auto a devenit recalcitrant” ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Ca şi cum cele făcute nu ar fi fost de ajuns tânărul a continuat să fie agresiv şi pe perioada cât a durat drumul până la sediul secţiei de poliţie şi mai mult, l-a lovit cu capul în faţă pe unul dintre agenții de poliție.

Autoturismul a fost ridicat și indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi iar în cauză Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți efectuează cercetări faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, tânărul fiind băgat după gratii în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de