Bataie cu lemne si cutite intre consateni sambata seara pe raza localitatii Burla


Intră acum și în grupul de

O stare conflictuală mai veche existentă între două familii din localitatea Burla, judeţul Suceava, a degenerat sâmbătă seara în jurul orelor 18:00, într-o bătaie în toată regula cu pumni, piciore, bucăţi de lemne şi cuţite.

Chemaţi în ajutor la faţa locului lucrătorii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Marginea au stabilit că totul a început când un localnic de 56 de ani, s-a deplasat la locuinţa unor vecini cu care se află în conflict, intrând în curtea gospodăriei cu un cuţit în mână proliferând tot felul de injurii la adresa proprietarilor casei, un bărbat de 52 de ani şi soţia acestuia de 44 de ani.

Drept răspuns la gestul consăteanului, cei doi soţiau tăbărât pe acesta lovindu-l cu pumnii şi picioarele după care femeia i-a aplicat o lovitură cu o bucată de lemn în zona capului şi l-a scos din curtea locuinţei, pe drumul public.

„Pentru aplanarea conflictului au intervenit rudele bărbatului recalcitrant care au încercat să îl deposedeze pe acesta de cuţit, moment în care s-a tăiat la mâna stângă fapt pentru care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuţi” ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Acum toţi cei trei participanţi la bătaie s-au ales cu dosar penal, faţă de soţi efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe iar față de bărbatul cuţitar se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu şi port fără drept al cuțitului în locuri publice.


Intră acum și în grupul de