Ion Lungu: „Ultima saptamana de campanie pentru alegerile locale va fi una foarte urata cu tot felul de atacuri din partea opozitiei” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Ultima săptămână de campanie electorală în ceea ce priveşte alegerile locale din data de 10 iunie va fi una foarte urâtă în care vom face faţă la tot felul de atacuri din partea opoziţiei” este de părere primarul în exerciţiu al municipiului Suceava, Ion Lungu.

Prezent la finele săptămânii în mijlocul cetăţenilor din cartierul Obcini, exact la împlinirea a patru ani de când a fost ales pentru a doua oară în funcţia de edil şef al municipiului reşedinţă de judeţ, candidatul PDL Suceava pentru un nou mandat la fotoliul de primar, Ion Lungu, a ţinut să-i asigure pe alegătorii din zonă că deşi a mai fost printre ei de trei ori în această campanie, pe parcursul ultimei săptămâni de campanie va fi din nou prezent alături de locuitorii de aici.

„La începerea mandatului meu, acum opt ani de zile, când am devenit primarul municipiului Suceava am avut o misiune foarte grea, de a lua anumite decizii. Aveam două variante, să lustruim oraşul şi să facem o fântână arteziană cântătoare ori să facem ceea ce am făcut, să reabilităm întreaga reţea de apă şi canalizare cu tot disconfortul major creat, ceea ce a dus ca astăzi să fim unul dintre oraşele lăudate din România” a declarat Ion Lungu.

Ocupantul fotoliului de conducere al municipalităţii nu s-a ferit să recunoască în faţa cetăţenilor că încă mai sunt multe probleme care îşi aşteaptă rezolvarea şi că nu toată lumea a fost mulţumită de fiecare dată de deciziile pe care administraţia locală a fost nevoită uneori să le ia dar lucrurile bine făcute şi programul permanent de dezvoltare a oraşului le acoperă în totalitate.

O altă promisiune concretă pe care edilul şef al municipiului Suceava a făcut-o către alegători este aceea că în viitorul mandat, prin toate eforturile care se depun la ora actuală şi interesul găsit la unii investitori puternici de peste hotarele ţării noastre, societatea de termoficare a oraşului, fostul CET, va fi salvată. „Societatea mare Termica SA va suferi un proces amplu de retehnologizare şi va fi salvată iar sucevenii vor beneficia în continuare de agent termic şi apă caldă la preţuri suportabile” a mai declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de